Get Adobe Flash player

A Jet Europa Trans Kft. jelen weboldalának tartalma teljes körű szerzői jogi védelem alá esik, azzal kapcsolatosan a Jet Europa Trans Kft. minden jogot fenntart.


A Jet Europa Trans Kft. kifejezett, előzetes írásbeli engedélye nélkül a jelen weboldal - ide értve annak bármely részét is - tartalmának reprodukálása, átruházása, terjesztése, tárolása tilos. Kivételt jelent a fentiek alól a saját számítógépen, saját, személyes használatra a weboldal bizonyos kivonatának tárolása, annak kinyomtatása.


A Jet Europa Trans Kft. a jelen weboldalon szereplő adatok, leírások naprakész tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A jelen weboldalon szereplő adatok, leírások semmilyen értelemben és mértékben nem minősülnek (szerződéses) ajánlatnak, a Jet Europa Trans Kft. az aktuális, és minden részletre kiterjedő ajánlatai kizárólag a társasággal történő konkrét, személyes kapcsolatfelvétel során ismerhetők meg.


A Jet Europa Trans Kft. fenntartja a jogát arra, hogy a jelen weboldalt bármikor, bármilyen mértékben és tekintetben módosítsa, vagy azt megszüntesse. A Jet Europa Trans Kft. nem vállal semminemű garanciát a jelen weboldalhoz történő hozzáférés, illetve a weboldal használata mindenkori folyamatosságáért, problémamentességéért.


A Jet Europa Trans Kft. nem vállal semmilyen felelősséget olyan weboldalakért, tartalmukért, vagy az annak használatából eredő károkért, amely esetlegesen a Jet Europa Trans Kft. jelen weboldalán keresztül érhető el, vagy amelyhez a Jet Europa Trans Kftt. jelen weboldala kapcsolódik. A Jet Europa Trans Kft-től független weboldalra mutató hivatkozások a Jet Europa Trans Kft. részéről nem jelent ez utóbbi weboldal tartalmával történő egyetértést, azonosulást. A Jet Europa TransKft. jelen weboldalára harmadik személy által eljuttatott írásos anyagokért, azok tartalmáért, nyilvánosságra kerüléséért a Jet Europa Trans Kft. semminemű felelősséget nem vállal.